Közmunka

 2012.02.21. 14:52

A híres közmunka nettó 47000 Ft- ért.

Tisztelt politikusok!  Gratulálok már megint valami felejthetetlent alkottak.  Ismételten sikerült az emberek szeretettét magukra irányítani.   Hol van az a lét biztonság, amiről olyan jól tudtak a választások idején mondogattak, hogy ilyen jó lesz –olyan jó lesz …és tessék, hu, te jó lett.

Olyan már tisztelt” politikusok „Csak a maguk gesztenyéjét kapargatják kifele.  Azért meg nézném, hogyan élnek meg havi 47000 forintból mikor naponta keresnek meg ennyit.

A munkáltatónak már mindent lehet, ha a munkás panaszkodni mer, azonnal ki van rúgva.

Azt mondják „akinek nem tetszik, el lehet menni 100 állnak sorban az ajtó ellőtt.

Na, kérem, hol van itt a melós joga éhbérért dolgozik Maguk meg mind a királyok élnek a szerény villájukban.  Nevetnek pofátlanul. így hogyan akarják vissza szorítani a feketemunkát.  Ezek inkább a feketemunka táptalaja mind ellenszere.  Kívánom a kedves politikus uraknak hogy ők is 47000 forintból éljenek meg egyedül ne agy isten családostól!!  


A bejegyzés trackback címe:

https://munkasosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr364157910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása