Figyelem közmunka vállalók! 

A közmunkásokat is megilleti a munkaruha és az egyéni védő felszerelés, még akkor is, ha a foglalkoztatás önkormányzati keretek között történik! Ez esetben a munkát nyújtó polgármesteri hivatalnak, vagy ha annak valamelyik részegysége pl:. városüzemeltetés, vagy városgondnokság vagy egyéb szociális intézménye- kell a dolgozó részére a munkavégzéshez szükséges feltételeket biztosítania.

Amennyiben a munkavédelmi előírásokat nem tartják be megfelelő munkaruha,bakancs stb... a Dolgozó nem köteles felvenni a munkát!!!Fenyegetés esetén a 06 80 204 292 telefonszámot kell felhívni (ingyenes zöld szám) ezek után a munkaügyi főfelügyelőség köteles eljárni akár a közcélú, közmunkás dolgozót foglalkoztató önkormányzatokkal, vagy cégeikkel szemben is! 

Emberek ne hagyjátok magatokat mert a közcélú dolgozókat is ugyanolyan jogok illetik meg mint a rendes munkavállalókat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://munkasosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr124185795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása